Genieten van zeilen en varen!

Drijfveer bootverhuur Friesland

U bent hier:

Drijfveer bootverhuur Friesland ligt in watersportdorp Akkrum, vlakbij de Friese Meren. Vanuit onze jachthaven vaar je snel het Sneekermeer op. Perfect bereikbaar via spoor en snelweg. Boek een van onze zeilboten, sloepen of kano’s en ga op avontuur! Geen vaarbewijs nodig.

Luchtfoto met daarop te zien de camping, jachthaven en bootverhuur bij de Drijfveer in Friesland.

Corona en bootverhuur in Friesland

Je bent welkom bij ons! Bootverhuur in Friesland kan doorgaan, maar er zijn wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Lees de gedragsregels op het water.

Bootverhuur in Friesland bij Drijfveer in Akkrum deze Fox 22 huren

Bij ons een boot huren in Akkrum!

Watersportdorp Akkrum is de perfecte uitvalsbasis voor bootverhuur in Friesland. Onze haven ligt zeer centraal in Friesland, direct aan de snelweg en is ook uitstekend bereikbaar per trein. Geniet van de Friese Meren in de directe omgeving, het grote netwerk aan vaarten, sloten en plassen en de prachtige, ongerepte natuur. Ontdek de weidse uitzichten of leg aan in een van de sfeervolle Friese dorpen of stadjes. Naast bootverhuur beschikt onze jachthaven over een gezellig haventerras om de dag af te sluiten!

Schoolreis met valk huren friesland op het sneekermeer en bij Akkrum

Valk huren in Friesland

Wanneer je een valk gaat huren in Friesland, dan kies je voor de ideale open zeilboot voor de Friese Meren. De valk is een stabiele zeilboot, die ook nog eens gemakkelijk te varen is. Met een valk ervaar je het échte zeilen. En huur je een valk dan krijg je er een zeer complete zeil-inventaris bij. De 4-pk motor is standaard inbegrepen. Door de rolfok en mast met strijkinstallatie ligt heel Friesland aan je voeten én je hebt geen vaarbewijs nodig.

zeilboot huren Clever Friesland

Zeilboot verhuur in Friesland: comfort en ruimte

Kies je voor ruimte en comfort, dan biedt onze zeilbootverhuur in Friesland een ruime keus. Voor iedere zeiler hebben wij een geschikte zeilboot klaarliggen. Deze boten zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en je hebt geen vaarbewijs nodig. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, voor langere tripjes en voor zeilers die iets meer comfort en gemak zoeken. Bekijk ons overzicht en huur een kajuitzeilboot die bij jou past.

Zonsondergang met sloep huren Friesland

Sloepverhuur in Friesland: ontspannen genieten

Binnen onze bootverhuur Friesland biedt een sloep de meest relaxte vorm van varen. Pure ontspanning dankzij de ruimte, het uitzicht en het rustig kabbelende water tegen het polyester. Geniet met de hele familie of met vrienden van alles wat Friesland te bieden heeft, zoals het Sneekermeer. Dankzij de hoge rand is een sloep zeer geschikt voor kleinere kinderen. Onze sloepen bieden ruimte tot wel 9 personen, je hebt geen vaarbewijs nodig en een kap, kussenset en stuurwiel zijn inbegrepen.

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Bootverhuur Friesland: onze arrangementen

Een boot huren nóg gezelliger en completer maken? We hebben verschillende arrangementen voor je in de aanbieding. Wat denk je van een goed gevulde picknickmand, een bedrijfsuitje, een kookworkshop, familiefeestje of verjaardag? Allemaal in combinatie met onze bootverhuur in Friesland. En als je wilt blijven overnachten dan beschikken onze overburen over voldoende comfortabele mogelijkheden.

Boot huren in friesland zonder vaarbewijs. Alle zeilboten en sloepen makkelijk te varen

Geen vaarbewijs nodig

Of je nu een valk, kajuitzeilboot of een sloep huurt, er is geen vaarbewijs voor nodig. Wel krijg je er altijd een uitgebreide uitleg over de boot bij. We hijsen de zeilen, starten de motor en controleren de inventaris. Eventueel varen we een stukje mee zodat je rustig kunt wennen aan de boot. Weinig vaarervaring? Geef dat dan bij de boeking aan, dan kunnen wij extra tijd voor jou inplannen.

Bootverhuur friesland met taart en kookworkshop

Een boot huren en genieten van Akkrum en het Sneekermeer!

Boot gehuurd? Start jouw vaardag op ons haventerras

Maak optimaal gebruik van jouw vakantiegevoel en start de vaardag op het terras van De Koken! Je krijgt als huurder van één van onze boten de eerste koffie of thee gratis. Uiteraard ben je na afloop van de vaardag ook weer welkom voor bijvoorbeeld een ambachtelijk gebrouwen witbiertje of een koel glas rosé. Bij De Koken komt iedereen samen om terug te kijken op een geslaagde vaardag.

Bootverhuur Friesland bij drijfveer fox 22 huren

Lees onze blog over het huren van een Fox 22 zeilboot!

Al 15 jaar lang zijn Gert en Annemarie vaste gast in Friesland bij onze bootverhuur. Op vrijdagmiddag haalt Annemarie Gert op van zijn werk in Baarn en samen rijden ze naar Akkrum, waar ‘hun’ Fox al klaar ligt om te huren. ‘Binnen een uur ben je in een andere wereld’.

Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum

Akkrum: veel meer dan bootverhuur!

Akkrum is een echt watersportdorp en biedt voldoende vertier voor jong en oud. De centrale ligging aan de snelweg is een dikke pré; met de trein ben je binnen een kwartier in Leeuwarden of Heerenveen, waar vandaan Zwolle nog maar een half uurtje reizen is. In Akkrum vind je alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een supermarkt, gezellige kroegjes, verrassende winkeltjes en restaurants voor elke smaak. Lees meer over activiteiten op Akkrum.net en check de treintijden op ns.nl . Op de bootverhuur zijn de regels en voorwaarden van de Hiswa van toepassing.

Bekijk meer

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren