Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek
Leuk, actief, culinair...

Bootarrangementen

U bent hier:

Onze bootarrangementen maken een dag zeilen of varen nog leuker dan het al is! Dat kan door te kiezen voor één van onze culinaire, sportieve of juist heerlijk ontspannen arrangementen. Combineer varen met een workshop bij ons haventerras, of boek een vakantiehuisje met een boot voor de deur. Geniet!

kookworkshop friesland met culinair arrangement

Culinair sloeparrangement

Altijd al de culinaire wereld willen verkennen zonder daarvoor ver te hoeven reizen? Ons sloeparrangement met kookworkshop biedt deze mogelijkheid! Laat je na een heerlijke vaardag meenemen in de culinaire wereld van één van de lokale koks. Workshop op lokatie of bij ons haventerras De Koken. Dubbel genieten!

Barbecue na zeilen in friesland

Vakantiehuis huren in Friesland luchtfoto van het park

Comfortarrangement: boot met luxe vakantiehuis

Profiteer van de samenwerking met onze overburen. Wij geven korting op het gelijktijdig boeken van een zeilboot of sloep met een luxe vakantiehuis van recreatiepark Tusken de Marren. Optimaal genieten van het buitenleven combineren met comfortabel overnachten.

Arrangement met barbecue en wij bij restaurant akkrum

Dagarrangement zeilen of sloepvaren

Een dag genieten van zon, water en lekker eten! Vele combinaties mogelijk!

Sloep huren friesland met groep Sneek en Sneekermeer

Groepsarrangementen

Bedrijfsuitjes, familiefeesten, verjaardagen, schoolreizen.... Bekijk ons arrangementen aanbod voor groepen. Voor iedereen is een programma op maat mogelijk. Samen genieten van Friesland!

kano varen door de trilgreppel in Akkrum

Kanoarrangement door Akkrum

Een dag kanovaren nóg leuker dan het al is? Verken eerst de mooiste vaarten van waterrijk Akkrum, om vervolgens extra te kunnen genieten van een heerlijke barbecue aan het water.

Kano huren in Friesland voor mooie kanotochten

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren