kookworkshop friesland met culinair arrangement
Bourgondisch varen!

Culinair sloeparrangement

U bent hier:

Culinair genieten

Altijd al de culinaire wereld willen verkennen zonder daarvoor ver te hoeven reizen? Ons sloeparrangement biedt deze mogelijkheid!

's Ochtends wordt u door ons op de haven in Akkrum ontvangen met koffie, thee en echte Friese oranjekoek. Met een luxe sloep vaart u vervolgens naar het Friese merengebied, waar u zult genieten van rust en ruimte. Rond het middaguur meert u af bij de kookstudio, waar ervaren koks u mee zullen nemen op een ontdekkingstocht door het doolhof van smaken en ingrediënten. Laat u verrassen door een grote variatie aan culinaire mogelijkheden uit verschillende traditionele keukens.

Om deel te nemen hoeft u geen ervaren watersporter of kookwonder te zijn. De sloepen zijn eenvoudig te varen en 's middags kunt u al na een korte uitleg de schorten voordoen en in kleine groepjes aan de kook gaan. Elk groepje ontfermt zich over een onderdeel van het totale menu. Wanneer alle onderdelen klaar zijn en het menu compleet is, wordt alles door uzelf genuttigd aan onze bourgondische tafel.

Ons arrangement biedt u een volledig verzorgd dagprogramma waarbij de ontspannen sfeer van het water gecombineerd wordt met het lekker kokkerellen met vrienden, met collega's achter het fornuis de teamgeest versterken of het nuttigen van een door uzelf bereide lunch.

Periode: 1 maart – 1 oktober
Duur: 09:00 – 18:00
Prijs: Vanaf € 50,- p.p.
Groep: 6 – 32 personen

Neem contact op

Barbecue na zeilen in friesland

Arrangement is geschikt voor groepen!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren