kanovaren door de vaarten van akkrum
Kayak en canadees

Kano huren Friesland

U bent hier:

Wanneer je bij ons een kano gaat huren in Friesland beleef je waterrijk Akkrum van heel dichtbij. Vaar door een weids landschap of peddel door de karakteristieke dorpsvaarten. Trakteer jezelf na afloop op een drankje bij ons haventerras!

Kano huren in Friesland voor mooie kanotochten

Wat maakt een kano huren in Friesland zo leuk?

Geruisloos genieten op het water! En echt iedereen kan kanovaren. Dus stap in en vertrek! Wat je wel nodig hebt is een beetje uithoudingsvermogen en wat kracht. Op eigen spierkracht vooruit. Niet de wind maar je armen en je benen doen het werk. Een kanotocht is sportief bezig zijn en tegelijk van een mooie omgeving genieten.

kanotocht door akkrum met kano huren

De Kajak kano huren (1 persoon)

Huur een 1-persoons kano, de Kajak. Snel en zeer sterk. Door de dubbele peddel en mooie vorm snel te varen en makkelijk wendbaar. Brede uitvoering, waardoor er voldoende beenruimte en stabiliteit is. Zwemvesten en routekaartjes zijn standaard inbegrepen wanneer je bij ons in Friesland een kano komt huren.

Kano huren vanuit jachthaven friesland

De Canadese kano huren (2 - 3 personen)

Liever een kano in Friesland huren voor meerdere personen? Dat kan door bij ons een Canadese kano te huren. Stabiele kano's en ruimte voor bagage. Graag bij de reservering het aantal personen vermelden.

Jan bron in kano is eigenaar van drijfveer en tusken de marren jachthaven friesland bootverhuur

Prijslijst kano huren Friesland

KAJAK: € 10 per uur en € 20 per dag. CANADEES: € 15 per uur en € 30 per dag. Voor zowel een Kajak als een Canadees geldt dat de dagprijs lager wordt bij het reserveren voor meerdere dagen.

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Kano huren combineren met een van onze arrangementen

Er is meer dan alleen een kano huren in Friesland. Zo kun je bij ons kiezen uit verschillende arrangementen op en rond het water. Combineer bijvoorbeeld een kanotocht met en een fietstocht. Ook kunnen wij een lunch aan het water verzorgen. Bekijk ons overzicht en reserveer een sportief of culinair arrangement!

zeilboot huren Clever Friesland

Meer dan alleen een kano huren?

Benieuwd naar wat er nog meer bij ons te huur is? Kijk dan bij het overzicht van onze bootverhuur en verdiep je in de mogelijkheden!

Kano huren in Friesland voor mooie kanotochten

Routekaartjes en zwemvesten zijn gratis

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren