Genieten van Sneekermeer en Sneek bij bootverhuur friesland en jachthaven
Geen vaarbewijs nodig!

Motorbootje huren in Friesland

U bent hier:

Huur een motorboot voor op de Friese Meren

Huur een motorbootje midden in Friesland. Volop vaarplezier bij Jachthaven de Drijfveer. Vanuit onze unieke jachthaven in Akkrum vaar je zo de Friese meren op. Onze Jachthaven heeft de nodige corona maatregelen ingezet, zodat je een heerlijke tocht met de motorboot kan maken. Wij hebben volop vaarroutes beschikbaar.

Ruime 'Whaly' motorbootjes, makkelijk te varen

Bij ons midden in Friesland een motorbootje huren, waar geen vaarbewijs voor nodig is! Door de centrale ligging van onze jachthaven vaar je schitterende dagtochten. De motorbootjes zijn voorzien van een sterke 8-pk motor, waardoor ze makkelijk te varen zijn. Voor vertrek altijd een uitgebreide instructie, zodat ook onervaren watersporters veilig met deze motorbootjes kunnen varen. Extra uitleg nodig? Laat het ons weten, dan plannen we extra tijd in.

Direct online reserveren!

Tarieven motorbootje huren, betaalbaar genieten van Friesland

In de boekingsmodule vind je de exacte prijzen per periode. Hieronder de vanaf prijzen. Brandstof is niet inbegrepen bij de huurprijs en wordt achteraf verrekend.

  • Dagverhuur: vanaf € 70,-
  • Weekverhuur: vanaf € 350,-
  • Geen boekingskosten
  • Gebruik van zwemvesten en waterkaart is gratis
  • Veel vaarroutes beschikbaar
     

Welke gevolgen heeft Corona op het huren van een motorboot? 

De bootverhuur mag open blijven, mits we voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Een veilige vaarervaring en werkomgeving heeft onze prioriteit. We volgen dan ook de adviezen op van onze branchvereniging, zo is het alsnog mogelijk voor jou om een motorboot te huren! Jachthaven de Drijfveer heeft diverse maatregelen genomen om 'Corona proof' te zijn. 

 

Specificaties en besturing motorbootje

De motorbootjes die je bij ons kunt huren zijn 4,35 meter lang en zijn voor maximaal 5 personen geschikt. Je vaart met een 8-pk motor en krijgt 12 liter benzine mee. Besturing per motor of stuurconsole. Voorkeur voor de één van beide? Vermeld dit dan bij de reservering dan gaan wij proberen hier rekening mee te houden.

Motorbootje huren? Alleen vanaf 18 jaar

Wil je één van onze motorbootjes huren? Let er dan wel op dat er een leeftijdsgrens is. Wij verhuren deze bootjes alleen wanneer je ouder dan 18 jaar bent.

Reserveren?

Een motorboot reserveren? Dat kan! Neem dat telefonisch of per mail contact met ons op voor de prijs en beschikbaarheid.

Reserveer nu