Bootverhuur Friesland bij Sneekermeer en zeilen langs rietkraag
Ontspannen en genieten

Sloep huren in Friesland vanuit Akkrum

U bent hier:

Sloep huren in Friesland zonder vaarbewijs? Dat kan! Ontdek onze sloepverhuur in Akkrum op een unieke sfeerlocatie en vaar het Sneekermeer op in een ruime sloep, voorzien van comfortabele kussenset, kap en stuurwiel. Geniet van de watersportprovincie bij uitstek en boek jouw sloep online!

Sloep huren: ruimte, comfort en vaargemak

Geniet van Friesland in een van onze comfortabele sloepen. Onthaasten en relaxen op het Sneekermeer, aanleggen bij een terrasje in een watersportdorpje of ergens langs de oever voor een zwempauze. Een sloep huren is veilig, dankzij de hoge rand, zodat ook kleine kinderen veilig meevaren. Door de kap zit je uit de wind en de luxe kussenset zorgt voor extra comfort. Om een sloep te huren is een vaarbewijs niet nodig!

Direct online jouw sloep huren in Friesland

Boek nu snel een eenvoudig een sloep online. Klik op de datum van vertrek en start met reserveren! Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en voorzien van een 12pk motor. Dankzij de lengte van 6,5 meter huur je een sloep zonder vaarbewijs, maar uiteraard krijg je van ons een uitgebreide vaarinstructie voordat je vertrekt. Veiligheid voor alles, ook bij sloepverhuur! En wil je een extra uitgebreide instructie, laat het ons dan even weten. We plannen graag tijd voor je in, zodat jij met een veilig gevoel onze haven in Akkrum verlaat.

In 4 eenvoudige stappen boek je de sloep direct online

Klik op de datum van vertrek en start meteen met reserveren!

Wat kost het huren van een sloep?

Hieronder ter indicatie de vanaf prijzen voor het huren van een sloep. In de boekingsmodule vind je de exacte prijzen en periodes.

Tarieven sloep  
Dag (incl brandstof) V.a. 150
Weekend  V.a. 225
Midweek  V.a. 350
Week  V.a. 500
Overige huurperiodes ook boekbaar! Zie boekingsmodule

 

 

 

 

 

  • Geen boekingskosten
  • Gebruik van zwemvesten is gratis
  • Brandstof wordt achteraf verrekend. Bij huur van 1 dag geen brandstofkosten.
  • In onze jachthaven kun je gedurende de huurperiode een gratis gebruik maken van parkeerplaats, ligplaats, sanitair en wifi
  • Borg sloepen: € 250,00

Sloepverhuur met arrangementen

Een dagje een sloep huren in Friesland nog leuker maken dan het al is? Bekijk dan ons arrangementen aanbod. Kies bijvoorbeeld uit culinaire-, zeil-, vaar- en bedrijfsarrangementen. Combineer het huren van een sloep met bijvoorbeeld een van onze workshops op het haventerras. Genieten op en naast het water!

Bekijk de arrangementen

Bereikbaarheid en ligging

Kom je bij ons een sloep huren in Friesland? Dan start je vanuit Akkrum, ideaal gelegen in het Friese merengebied. Onze jachthaven ligt direct aan de snelweg A32 en het treinstation is op loopafstand. Eenmaal op de haven vaar je zo de Friese Meren op.

Bekijk hoe je ons kunt vinden

Vaarroute sloep huren friesland bij sneek en sneekermeer vanuit akkrum

Prachtige vaarroutes vanuit Akkrum

Een sloep huren doe je in het watersportdorp Akkrum. Door de unieke ligging tussen de Friese Meren zijn er eindeloos veel vaarroutes vanuit Akkrum. Onze haven ligt tussen Heerenveen en Leeuwarden en biedt niet alleen op het water alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf: een supermarkt op loopafstand, het hele jaar door unieke evenementen, trendy woonwinkels, restaurants, gezellige kroegjes en een directe treinverbinding naar de rest van het land. Bij het huren van een sloep en een bezoek aan onze haven mag je het dorp Akkrum zeker niet vergeten. Maar het begint bij de prachtige vaarroutes. Bekijk ze nu al online!

Bekijk meer

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren