zeilboot huren Clever Friesland
Heerlijk zeilen op de Friese Meren

Zeilboot verhuur in Friesland

U bent hier:

Drijfveer zeilbootverhuur midden in Friesland. Vanuit onze sfeervolle jachthaven in Akkrum zeil je zo op de Friese Meren. Je hebt de keuze uit verschillende type zeilboten, allemaal uitgerust met uitgebreide inventaris. Boek nu online om een zeilboot te huren en geniet van een onbezorgde zeilvakantie in Friesland!

Bootverhuur Friesland met jachthaven en camping met in akkrum vlakbij het sneekermeer

Zeilboot huren in Friesland: altijd een passende boot!

Onze knusse jachthaven in Akkrum is de perfecte uitvalsbasis voor jouw zeiltrip. Geniet van een kopje koffie op ons terras voordat je weg zeilt en Friesland gaat ontdekken. Akkrum is een echt watersportdorp: uitstekend bereikbaar met trein en auto en centraal gelegen tussen de Friese Meren. Je bent vanuit Akkrum zo op het Sneekermeer of op het Pikmeer bij Grou. We hebben voor iedereen een passende zeilboot klaarliggen. Lees hieronder welke zeilboot je kunt huren en welke boot bij jou past!

Tirion 21 zeilboot huren - Sportief en snel

De Tirion 21 zeilboot is de ideale keus voor zeilers die niet stil willen zitten en het maximale uit de boot én de wind willen halen. De Tirion is door de brede romp en vaste kiel uitstekend te zeilen, wendbaar en stabiel. Dit maakt deze zeilboot uitermate geschikt voor beginnende zeilers die wel van een uitdaging houden. De Tirion zeilboot huren? Kom langs in Akkrum en beleef het zelf!

Feeling 226 zeilboot huren - De boot die iedereen kan varen

De Feeling 226 is uitermate geschikt voor de zeiler die kiest voor goede hanteerbaarheid van een kleinere boot. Door de brede romp heeft deze boot verrassend veel binnenruimte. De Feeling 226 is voorzien van een keuken en 4 slaapplaatsen. Een Feeling 226 zeilboot huren in Friesland? Kom langs in Akkrum en ervaar de ruimte en het zeilgemak!

Fox 22 zeilboot huren - Sportieve boot met ruime kuip

Eén van de bekendste types binnen de zeilboot verhuur in Friesland. En dat is niet voor niks. De Fox 22 combineert sportiviteit met een goede hanteerbaarheid en voldoende comfort. Deze zeilboot is voorzien van 4 slaapplaatsen en heeft veel buitenruimte door de ruime kuip. Perfect voor de zomer! De Fox 22 zeilboot huren in Friesland? Kom langs in Akkrum en ervaar de sportiviteit en het comfort het zelf!

Friendship 22 sport huren op sneekermeer

Friendship 22 Sport zeilboot huren - Binnenboordmotor en knusse kajuit

Deze zeilboot is uitgevoerd met een binnenboordmotor, lazy jacks en een snelreef-systeem! De kajuit is knus en sfeervol door de fraaie houtafwerking. Je kunt hier heerlijk zitten en de ruimte optimaal benutten door de aanwezigheid van een uitschuifbaar keukenblok. In de Friendship 22 zijn 4 slaapplaatsen. Een Friendship 22 zeilboot huren in Friesland? Kom langs in Akkrum en ervaar de ruimte zelf!

Friendship 26 Sport zeilboot huren - Ruimte én een binnenboordmotor

De grote broer van ons populaire Friendship 22 Sport zeiljacht. De ruim een meter extra lengte is het belangrijkste verschil, waardoor je over meer binnenruimte en opties beschikt. Uiteraard zijn de uitstekende zeileigenschappen ook op deze Friendship van toepassing. Slaapplaatsen voor 4 personen. Een Friendship 26 Sport zeilboot huren in Friesland? Kom langs in Akkrum en ervaar de ruimte en de uitstekende zeileigenschappen zelf!

zeilboot huren Clever Friesland

Clever 23 zeilboot huren - Comfortabele zeilboot met hefkiel

De Clever 23 is door de hefkiel ideaal voor de zeilboot verhuur in Friesland. Alle vaarten en meren zijn dankzij deze hefkiel namelijk te bevaren! Daarnaast is deze zeilboot een perfecte combinatie tussen sportief en comfort. Inclusief een keukenblok, koelbox en met 4 slaapplaatsen. Een Clever 23 zeilboot huren? Kom bij ons langs langs in Akkrum!

new classic 700 zeilboot huren en zeilen op het sneekermeer

New Classic 700 zeiljacht huren - Snel, wendbaar en met hefkiel

Ook de New Classic 700 heeft een hefkiel, zodat ook dit type zeilboot op alle Friese wateren uit de voeten kan. Het verschil met de Clever 23 is dat deze boot over meer zeiloppervlak beschikt. Ook is bij de New Classic de opbouw verhoogd, wat meer zitruimte en een groter keukenblok als voordeel heeft. Sportieve en zeer complete zeilboot met 4 ruime slaapplaatsen. Een New Classic 700 zeilboot huren in Friesland? Kom langs in Akkrum en ervaar het zelf!

Zeilbootverhuur in het hart van Friesland

Een zeilboot huren doe je bij Drijfveer in Akkrum. Je vindt ons in het hart van Friesland, direct aan de snelweg A32 en met het treinstation op loopafstand. Eenmaal op onze sfeervolle haven zeil je zo de Friese Meren op. Bekijk de ideale ligging van ons bedrijf maar eens met google maps .

Bekijk meer

Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum

Volop vaarroutes vanuit Akkrum

Zeilboot verhuur in Friesland begint in Akkrum. Door de centrale ligging tussen de Friese meren zijn er volop mogelijkheden voor prachtige vaarroutes. Akkrum biedt niet alleen op het water alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf, maar ook op het land. Een supermarkt op loopafstand, het hele jaar door unieke evenementen, trendy woonwinkels, restaurants, gezellige kroegjes en een directe treinverbinding naar de rest van het land. Een dagje of langer een zeilboot huren begint én eindigt in het sfeervolle Akkrum. Ontdek snel de mooiste vaarroutes!

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Arrangementen met zeilboot verhuur in Friesland

Je kunt bij ons veel meer dan alleen een zeilboot huren. Bekijk bijvoorbeeld eens onze aantrekkelijke arrangementen. Zo kun je kiezen uit culinaire-, zeil-, vaar- en bedrijfsarrangementen. Volop genieten op het water in Friesland!

Bootverhuur Friesland bij Drijfveer huur Fox 22

Lees onze blog over het huren van de zeilboot Fox 22!

Gert en Annemarie zijn al 15 jaar vaste gast op Drijfveer. Hun zeilweekend begint op vrijdagmiddag. Annemarie haalt Gert op van zijn werk in Baarn en samen rijden ze naar Drijfveer, waar ‘hun’ Fox al klaar ligt om te huren. ‘Binnen een uur ben je in een andere wereld’.

Varen langs joure

Onze zeilboten zijn direct online te huren

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren