new classic 700 zeilboot huren en zeilen op het sneekermeer
Compleet en met hefkiel

New Classic 700 huren

U bent hier:

Bij ons een New Classic huren? Door de hefkiel ligt heel Friesland binnen jouw bereik! Bekijk hieronder of deze snelle en comfortabele zeilboot nog vrij is in de periode van jouw voorkeur en reserveer online.

Alles wat je moet weten om een New Classic 700 te huren

Vind hieronder alle informatie over dit zeiljacht, de New Classic 700. Snel en eenvoudig online te boeken. Geen boekingskosten.

new classic 700 zeilboot huren en zeilen op het sneekermeer Deze new classic 700 zeilboot huren in Friesland vanuit de ligplaats bij jachthaven Drijfveer De ruime kuip en sterke motor van zeilboot new classic 700 huren Friesland De ruime kajuit van New classic 700 zeilboot met koelbox in de opstap Zeilboot new classic 700 in Friesland huren met deze ruime kajuit en handig keukenblok Zeilboot new classic 700 huren Friesland met lichte kajuit praktische indeling en handig keukenblok

In 4 eenvoudige stappen boek je de New Classic direct online

Klik op de datum van vertrek en start met reserveren!

Wat kost het om een New Classic te huren?

Hieronder ter indicatie de vanaf prijzen voor het huren van een New Classic 700. Je vindt in de boekingsmodule de exacte prijzen per periode.

Tarieven New Classic  
Weekend V.a. 270
Midweek V.a. 350
Week V.a. 495
Overige periodes ook boekbaar! Zie boekingsmodule

 

 

 


 

  • Geen boekingskosten
  • Gebruik van zwemvesten is gratis
  • Geen extra kosten voor de standaard zeilinventaris en campinggas
  • Brandstof wordt achteraf verrekend 
  • Gratis gebruik van wifi, sanitair, parkeer- en ligplaats in jachthaven gedurende huurperiode
  • Borg kajuitzeilboten: € 250,00

Compleet, snel en met hefkiel

De snelle lijn en ophaalbare kiel maken het huren van een New Classic tot een sportieve zeilervaring. Deze zeilboot heeft net even wat extra zeiloppervlak dan de andere boten, maar blijft verrassend makkelijk te zeilen. Dit zeiljacht is geschikt voor het varen op binnenwateren en het IJsselmeer. De ophaalbare kiel maakt het een ideale boot voor de Friese meren en de 8 PK 4-takt motor maakt manoeuvreren extra makkelijk. Zeer vergelijkbaar met de Clever 23.


- waterkaart en boordboek,
- zwemvesten,
- gasfornuis,
- keukeninventaris,
- koelbox,

- radio,
- usb en 12 Volt aansluiting,
- watertank en waterpomp,
- verlichting,
- brandblusser,
- hoorn, dweil, puts, veger en blik,

Interieur van een Nieuw Classic 700

De New Classic 700 heeft veel binnenruimte door de verhoogde kajuit. Hierdoor is er ook ruimte voor een keukenblok, koelbox en veel opbergruimte. De tafel is opklapbaar. Er zijn 4 ruime en brede slaapplaatsen.

Zeilen vanuit Akkrum

Onze haven ligt midden in Friesland, vlakbij het Sneekermeer. Dagtochten naar bijvoorbeeld Sneek, Langweer, Grou en Eernewoude zijn daardoor heel goed mogelijk. Dat maakt Akkrum de ideale startplek om uw New Classic te huren. Maak gratis gebruik van een ligplaats, parkeerplaats, douches en wifi.

Specificaties New Classic huren

Categorie:
zeiljacht
Lengte:
7,20
Breedte:
2,50
Hoogte:
10
Diepgang:
0,30 - 1,30
Personen:
max 4
Motor:
Suzuki 6 PK
Tankinhoud:
12
Drinkwater:
40
Lengte bedden:
1.90 - 2.10
 
 
 
 
 

220 v omvormer buitenbesturing radio/CD-speler Koelkast Radio Snelheidsmeter Stromend water 220 V-walstroom 2 * 1 persoonsbed 1 * 2 persoonsbed

Overzicht alle zeilboten

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren