Zeilboot huren

Tirion huren

U bent hier:

Onze snelle Tirion huren? Bekijk hieronder dan of hij nog vrij is in de periode van jouw voorkeur. Vertrek vanuit onze sfeerlocatie midden in Friesland en geniet van de uitstekende zeileigenschappen van deze populaire zeilboot!

Alles wat je moet weten om een Tirion 21 te huren

Vind hieronder alle informatie over het huren van deze unieke Tirion 21. Snelle romp, uitgebouwde zeilen en een opvallend design.

De zeilboot Tirion 21 ligt in haar ligplaats bij jachthaven tusken de marren klaar om te huren

In 4 eenvoudige stappen boek je de Tirion direct online

Klik op de datum van vertrek en start met reserveren!

Wat kost het om een Tirion te huren?

Hieronder ter indicatie de vanaf prijzen voor het huren van de Tirion 21. Je vindt in de boekingsmodule de exacte prijzen per periode.

Tarieven Tirion  
Weekend V.a. 175
Midweek V.a. 250
Week V.a. 350
Overige periodes ook boekbaar! Zie boekingsmodule

 

 

 


 

  • Geen boekingskosten
  • Gebruik van zwemvesten is gratis
  • Geen extra kosten voor de standaard zeilinventaris en campinggas
  • Brandstof wordt achteraf verrekend 
  • Gratis gebruik van wifi, sanitair, parkeer- en ligplaats in jachthaven gedurende huurperiode
  • Borg kajuitzeilboten: € 250,00

Informatie over het huren van een Tirion

Wilt u een Tirion huren? Dan heeft u vast al eens vaker gezeild. Deze zeilboot is namelijk zeer geschikt voor de actieve zeiler die alles uit een boot wil halen. Dat betekent niet dat alleen zeer ervaren zeilers er mee weg kunnen. De boot is perfect hanteerbaar, wendbaar en stabiel doordat ze een vaste kiel en een brede romp heeft. Daardoor kunt u de Tirion ook huren wanneer u nog niet heel ervaren bent, maar wel van sportief varen houdt.

De kuip is ruim en hoog en beschikt over voldoende zitruimte voor 4 personen. Doordat de Tirion sportief zeilen combineert met het comfort van een klein zeiljacht, is ze uitermate geschikt voor plezier met het hele gezin. Kleine kinderen kunnen veilig mee aan boord door de aanwezigheid van de kleine kajuit en hoge kuiprand. Onze Tirion kunt u standaard huren met een rolgenua en een buitenboordmotor.

Interieur van een Tirion: kuiptent en kajuit

De kajuit biedt standaard slaapaccommodatie voor twee personen, maar door middel van een dektent is dit uit te breiden naar vier personen. Dit alles maakt dat de Tirion One Design een zeilboot is die ook erg geschikt is om meerdaagse toertochten te houden.

Zeilen vanuit Akkrum met een Tirion

Akkrum is de ideale startplek voor uw vaarvakantie met de Tirion. Onze haven ligt midden in Friesland, bij het Sneekermeer. Daardoor kunt u mooie dagtochten naar bijvoorbeeld Sneek, Langweer, Grou en Eernewoude maken. Tijdens de huurperiode kunt u bij ons gratis gebruik maken van een ligplaats, parkeerplaats, douches en wifi. En voor of na uw zeiltocht kunt u genieten van heel veel lekkers bij ons haventerras De Koken. De gemoedelijke watersportsfeer begint al in onze haven!

Specificaties Tirion huren

Categorie:
zeiljacht
Lengte:
6,25
Breedte:
2,42
Hoogte:
9,5
Diepgang:
0,90
Personen:
max 4
Motor:
Suzuki 4 PK
Tankinhoud:
12
Vaargebied:
Uitsluitend de Friese meren
Lengte bedden:
2.00
 

Overzicht alle zeilboten

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren