Aan het water kamperen bij camping friesland met tent en caravan
Voor tent, caravan en camper

Camping in Friesland aan het water

U bent hier:

Op zoek naar een sfeervolle camping in Friesland aan het water? Ontdek de Drijfveer en maak kennis met onze sfeervolle camping in het watersportdorp Akkrum. Kom overnachten met caravan, camper of tent en geniet van alles wat Friesland zo uniek maakt. Oant sjen!

Luchtfoto met daarop te zien de camping, jachthaven en bootverhuur bij de Drijfveer in Friesland.

Corona en kamperen

Je bent welkom bij ons! Kamperen in Friesland kan doorgaan, maar er zijn wel een paar regels waar je rekening mee moet houden. Lees de gedragsregels op ons terrein.

Mooie ruime plekken op onze camping friesland aan het water

Dé camping in Friesland aan het water

Onze camping ligt bij de jachthaven aan doorgaand vaarwater. Watersport, genieten, ontspannen, kamperen en een gemoedelijke sfeer komen hier samen. Er is altijd iets te zien en te beleven. Het dorp Akkrum ligt om de hoek, met alle faciliteiten op loopafstand. Dankzij ons kleine team leer je de gezichten snel kennen en staat er altijd iemand met raad en daad voor je klaar. Loop gerust even binnen bij de receptie, we kunnen niet wachten om kennis te maken en jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen op onze camping aan het water!

luchtfoto van jachthaven friesland met verkoophaven en camping

Camping Friesland is kamperen aan het water met caravan of tent

Seizoensplaatsen met zicht op de bootjes

Het hele seizoen kamperen op onze sfeervolle camping aan het water. Dat kan op één van onze seizoensplaatsen. Niet alle plaatsen zijn direct aan het water, maar allen hebben zicht op de voorbijvarende bootjes. Het hele seizoen ben je uiteraard van harte welkom op onze camping in Akkrum.

Tenten opzetten aan het water bij camping Friesland

Trekkersplaatsen aan de haven

Midden in Friesland kamperen kan ook voor een korte periode op één van onze trekkersplaatsen. Onze camping heeft hiervoor een ruime hoeveelheid plaatsen, waar zowel met caravan, camper en tent gekampeerd kan worden. Zet een tent op bij jouw boot voor de kinderen of gasten die langs komen. Kort verblijf, veel te doen!

Camperplaats friesland jachthaven aan het water

Camperplaatsen aan het water

Friesland ontdekken met de camper? Onze camping beschikt over verharde plekken voor campers, met een uniek en beeldschoon uitzicht over het water. Een verharde strook op een eersterangs locatie: dat is lekker wakker worden! Met ieder weertype valt er voldoende te beleven en te ondernemen in de omgeving. We geven je graag een paar tips.

Genieten bij De Koken

Bij onze camping vind je ons haventerras De Koken. Bestel hier een ambachtelijk gebrouwen witbiertje of een koel glas rosé en geniet aan het water van alle geluiden en activiteiten op de camping en de haven. Bij De Koken komt iedereen samen om terug te kijken op een geslaagde vakantiedag. O ja, en ze serveren de lekkerste, huisgemaakte taarten!

Kamperen bij camping Friesland aan het water met tent en caravan
Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum

Camping in Akkrum aan het water

Akkrum is een echt watersportdorp en biedt voldoende vertier voor jong en oud. In Akkrum vind je alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een supermarkt, gezellige kroegjes, verrassende winkeltjes en restaurants voor elke smaak. De centrale ligging aan de snelweg is perfect en met de trein ben je vanaf de camping binnen een kwartier in gezellige steden als Leeuwarden of Heerenveen.

Verhalen over camping en haven

Er gebeurt van alles op de haven en op onze camping. Jachthaven Drijfveer en Tusken de Marren is een kleine gemeenschap in Friesland met bezoekers uit heel veel verschillende landen en mensen met hele diverse achtergronden. Wat ons bindt is de sfeer, de gezelligheid, de rust en het water. We zijn begonnen om de verhalen van onze bezoekers op de haven op te schrijven en te delen. Leerzaam, interessant, maar vooral leuk om te lezen!

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Activiteiten op de camping

We willen graag dat iedereen zich op onze camping thuisvoelt. Daarom organiseren we regelmatig een activiteit of een evenement als er iets te vieren valt, of gewoon als we er zin in hebben. Niets moet, (bijna) alles mag. Bekijk onze kalender, blik terug op de activiteiten die achter ons liggen en ontdek wat we dit seizoen allemaal voor je in petto hebben. En niet alleen op onze camping is genoeg te beleven. Op Akkrum en de est van Friesland raak je nooit uitgekeken.

Bootverhuur Friesland bij Sneekermeer en zeilen langs rietkraag

Geniet van Friesland en de natuur

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren