Tenten op camping friesland kamperen aan het water
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Welkom op ons groepsveld

U bent hier:

Kamperen met een groep

Met een groep kamperen? Dat kan! In het verlengde van de camping is voor groepen ruimte om met eigen tenten te kamperen. Kamperen in Friesland kan doorgaan, maar er zijn wel een paar regels waar je rekening mee moet houden.

Groepsveld

Met een groep kamperen? Dat kan! In het verlengde van de camping is voor groepen ruimte om met eigen tenten te kamperen. Ook kan ons tenthuis afgehuurd worden om als gemeenschappelijke ruimte te dienen. Wees welkom, want: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Neem nu contact op

Faciliteiten

De groep beschikt dan over een vuurplaats, picknickbanken, stroomvoorziening en tegen meerprijs het tenthuis. In het tenthuis zijn tafels en stoelen aanwezig, net als verlichting, stroom en een koelkast. Alles natuurlijk op een unieke locatie bij het water!

Tarief

Wanneer u met een groep bij ons komt kamperen doen wij u graag een voorstel op maat. Een combinatie met bootverhuur en horeca is natuurlijk ook mogelijk. Neem dus contact op voor de mogelijkheden. Wees welkom!

Terug naar camping overzicht

valk huren friesland met schoolreis zeilen
Wij assisteren graag bij de organisatie

Informeer naar de (watersport) activiteiten!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren