Camping Friesland is kamperen aan het water met caravan of tent
Extra lang genieten

Seizoensplaats aan het water

U bent hier:

Een seizoensplaats aan het water in hartje Friesland. Maak kennis met Drijfveer & Tusken de Marren en ontdek de mogelijkheden. Onze seizoensplaatsen voor caravan of tent liggen direct aan het water op onze sfeervolle camping dicht bij het Sneekermeer. Oant sjen! 

Sfeervolle camping in Friesland met seizoensplaatsen om extra lang te genieten

Bij Drijfveer & Tusken de Marren combineren we onze camping met een jachthaven en bootverhuur. Watersport en kamperen komen hier samen. Vanuit jouw caravan of tent zie je de bootjes voorbijvaren. Boek nu een seizoensplaats en geniet een seizoen lang van de gemoedelijke sfeer en gezelligheid op onze camping aan het water.

Reserveer jouw seizoensplaats

Slechts 30 plekken. Reserveer op tijd!

Op onze camping hebben wij 30 plekken als vaste staanplaats ingericht. Deze extra ruime plekken hebben allemaal uitzicht op het water, maar niet alle staanplaatsen staan direct aan het water. Reserveer daarom op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Bekijk hier de plattegrond en kies je favoriete plekje.

Faciliteiten op onze camping

Alle seizoensplaatsen op onze camping beschikken over een eigen stroomaansluiting. De extra ruime plaatsten zijn goed bereikbaar. Sanitair en wasserette bevinden zich in de directe nabijheid, net zoals de receptie en De Koken. Het gebruik van wifi is op de hele camping gratis.

  • Toiletten, douches en wasplaatsen
  • Wasmachines en zelfs een droger
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Zeepdispensers en papieren handdoeken
  • Stortplaats voor chemisch toilet
  • De gebouwen zijn rolstoeltoegankelijk
De jachthaven in Akkrum is tijdens kerst versierd sanitair bij jachthaven en camping friesland met douches en toiletten

Tarieven seizoensplaatsen

Het kampeerseizoen op camping Drijfveer & Tusken de Marren loopt van 1 april tot 1 november. Voor deze hele periode berekenen wij eenmalig € 1380,-. Dit is een all-in tarief, dat wil zeggen dat hij dit bedrag het gebruik van toiletten, warme douches, stroom én wifi is inbegrepen. En ook de toeristenbelasting is inclusief, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op de overeenkomst zijn de Recron voorwaarden voor seizoenplaatsen van toepassing.

Maandplaats op de camping

Wil je een hele maand kamperen in Friesland aan het water? Dat kan! Voor een hele maand rekenen wij € 450,- per campingplaats. Ook hierbij is het gebruik van stroom, douches, wifi én toeristenbelasting inbegrepen. Maaarrrr, dit aanbod geldt niet voor de maanden juli en augustus. In die beide maanden gelden de standaard overnachtingstarieven.

Maandplaats boeken

Camper en caravan plaatsen aan het water bij camping friesland Akkrum De passantenoever voor passanten ligplaats bij jachthaven tusken de marren in akkrum friesland

Genieten bij De Koken

Geen zin om zelf eten te maken tijdens de vakantie? Ontdek ons terras en huiskamer De Koken. Bij De Koken is altijd gezelligheid én bovendien serveren we er de lekkerste gerechten. Bestel een ambachtelijk gebrouwen witbiertje of een koel glas rosé en geniet van alle geluiden en activiteiten op de camping en de haven. Bij De Koken komt iedereen samen. O ja, vergeet de huisgemaakte taarten niet!

De Koken

Het dorp Akkrum

Akkrum is een echt watersportdorp en biedt vermaak voor jong en oud. Je vindt er een supermarkt, gezellige kroegjes en trendy winkeltjes en vooral in de zomer worden er regelmatig gezellige evenementen georganiseerd. Akkrum is de ideale basis voor een geslaagd kampeerseizoen. Lees hier meer over het dorp Akkrum.

Meer over Akkrum

Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum Mooie ruime plekken op onze camping friesland aan het water

Verhalen van Drijfveer & Tusken de Marren

Op een camping en jachthaven gebeurt dagelijks van alles! Het hele seizoen is er genoeg te beleven, dankzij bezoekers uit binnen – en buitenland die voor sfeer en gezelligheid zorgen. Die sfeer, de gezelligheid, de rust en het water is wat onze gasten en ons team met elkaar verbindt. Daarom willen we zoveel mogelijk verhalen met je delen op onze verhalenpagina.

De verhalen

Feest bij jachthaven friesland arrangement als afsluiting van de zomer
Camping
Alles op een rij

Terug naar overzicht

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren