Hijsen van de grootse blauwe vlag in den helder tijdens uitreiking 2016
Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit

Blauwe vlag jachthaven

U bent hier:

"Erkenning vanuit Kopenhagen!"

Blauwe vlag uitreiking 2016

Den Helder – 21 april. De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland opnieuw jachthavens met de Blauwe vlag onderscheiden. Onze jachthaven ontving dit keurmerk op Rijkswerf Willemsoord in Den Helder.

Receptie na uitreiking blauwe vlag aan jachthavens in Nederland voor kwaliteit en duurzaamheid Uitreiking van blauwe vlag aan jachthavens in friesland, keurmerk kwaliteit duurzaamheid en veiligheid Jelmer Dijkstra en JanBron ontvangen de blauwe vlag voor hun jachthaven Friesland Tusken de Marren

Blauwe vlag jachthaven Friesland

De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn. Ook speelt duurzaamheid een bepalende rol.

Jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren ontving de Blauwe Vlag dit jaar voor de eerstee keer. “En daar zijn we natuurlijk erg trots op! Het is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze jachthaven. We investeren veel in een kwalitatief goed product waarbij we duurzaamheid, natuur en milieu belangrijke onderdelen zijn. De criteria van de Blauwe Vlag vormen daarbij een goed instrumentarium."

 

Blauwe Vlag

Met de Blauwe Vlag-campagne in Nederland betrekt de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) overheden, ondernemers en recreanten 

bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu en duurzame jachthavens. Voor de toerist en recreant is de Blauwe Vlag het internationale herkenningssymbool voor veilig en schoon zwemwater, goede stranden en schone en veilige jachthavens. De internationale toekenning van de Blauwe Vlaggen geschiedt door de Foundation for Environmental Education (FEE), een onafhankelijke internationale milieu organisatie. 

 

Internationale Jury.

De internationale jury was vol lof over de Nederlandse kandidaten, de wijze waarop “environmental education” wordt geïmplementeerd en de andere criteria worden toegepast.

Uitreiking van blauwe vlag jachthaven Friesland samen met de havens en stranden in nederland

Jaarlijkse verbetering is het doel

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren