Jachthaven friesland met mooie ligplaats huren in akkrum bij drijfveer tusken de marren
Alles wat je nodig hebt!

Faciliteiten op de jachthaven

U bent hier:

Faciliteiten op onze jachthaven voor een zorgeloos verblijf. Toiletgebouwen, een gezellig haventerras en bijna alle voorzieningen voor onderhoud en reparaties aan jouw boot. 

Faciliteiten op onze jachthaven

Op jachthaven Drijfveer&Tusken de Marren beschik je over alle faciliteiten binnen handbereik. Het begint al bij aankomst: onze goed verlichte steigers zijn voorzien van stroompunten en watertappunten voor drinkwater. En ook aan faciliteiten voor jouw veiligheid is gedacht. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan brandblussers, reddingsboeien en een noodtrap voor je klaar. Maar dat is nog niet alles….

 • Stroom en drinkwater op iedere steiger
 • Een oploopsteiger of langswal
 • Verlichting
 • Brandblussers
 • Reddingsboei met werplijn
 • Noodtrap

Neem contact met ons op

Gratis Wifi!

Op onze jachthaven maak je gratis gebruik van wifi, bijna overal bereik. En dat geldt ook voor de camping en het terras van De Koken. We hebben op vijf plekken zenders opgesteld, zodat je bij Drijfveer&Tusken de Marren altijd een goed bereik hebt en connected blijft met het thuisfront. Als je dan toch de foto’s van jouw trip op Instagram deelt, vanaf jouw boot of vanaf het terras van De Koken, vergeet dan niet de hashtag #drijfveerakkrum. Vinden we leuk!

Volg ons op Instagram

Gratis gebruik van douches en toiletten

Op de jachthaven vind je op twee plekken sanitaire voorzieningen en faciliteiten. Voor een warme douche na een koude dag op het water, om je kleding te wassen of om de vaat te doen na een gezellige barbecue. Beide verwarmde gebouwen zijn goed verlicht en van alle faciliteiten en gemakken voorzien:

 • Toiletten, douches en wasplaatsen
 • Wasmachines en zelfs een droger
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Zeepdispensers en papieren handdoeken
 • Stortplaats voor chemisch toilet
 • De gebouwen zijn rolstoeltoegankelijk
   

Een sfeerimpressie van onze douche en toilet faciliteiten

Sanitair op jachthaven en camping friesland bij tusken de marren in akkrum sanitair bij jachthaven en camping friesland met douches en toiletten Bootverhuur Friesland met jachthaven en camping met in akkrum vlakbij het sneekermeer

Faciliteiten op de jachthaven voor service en onderhoud

In onze haven is altijd professionele hulp in de buurt voor service en onderhoud aan jouw boot. Wil je liever zelf klussen en niet afhankelijk zijn van regen, wind en temperatuur? Huur dan ruimte in onze doe-het-zelf-loods. Zo ben je verzekerd van een droog plekje tijdens het uitvoeren van groot onderhoud en schilderklussen.

Service en onderhoud

Genieten bij haventerras De Koken

Maak optimaal gebruik van jouw vakantiegevoel en zoek een plekje op het terras van De Koken. Begin de dag met een heerlijk ontbijt. Ook voor een uitgebreide lunch, borrel en kleine avondkaart kun je terecht bij De Koken. Bestel een ambachtelijk gebrouwen witbiertje of een koel glas rosé en kijk terug op een geslaagde vaardag. O ja, en ze serveren de lekkerste (vaak huisgemaakte) taarten!

Een sfeerimpressie van  haventerras De Koken

Speeltuin voor de kleintjes

Ook aan faciliteiten voor de kleine bezoekers aan onze jachthaven is gedacht. De speeltuin is vlak bij De Koken en de sanitaire voorzieningen. Een ontmoetingsplek voor onze jongste bezoekers, waar ze mogen klimmen, schommelen, van de glijbaan gaan, en zandkastelen kunnen bouwen. Voor de oudere jeugd is er een chill-plek met zitzakken bij De Koken en een tafeltennistafel.

 

Een sfeerimpressie van de speeltuin

spelenden kinderen bij speeltuin camping friesland in akkrum Schoolreis in friesland zeilen in valk en sloepvaren met kinderen Kinderen bij kampvuur op jachthaven friesland camping in akkrum

Parkeerfaciliteiten bij jouw boot

Kom je met de auto? De faciliteiten op de jachthaven voor gratis parkeren zijn ruim voldoende. Zo kun je jouw bagage snel en gemakkelijk naar jouw boot brengen en wegzeilen. Mocht je een bagagekarretje nodig hebben, dan staan deze bij de receptie voor je klaar. En heb je hulp nodig, loop dan even binnen. Veel handen maken licht werk.

Mastenkraan en trailerhelling

Heb je zelf niet de mogelijkheid om de mast van jouw zeilboot te strijken of te plaatsen? Dat doen we graag voor je, professioneel en veilig. Dankzij faciliteiten als onze mastenkraan kunnen we masten tot een hoogte van max. 14 meter takelen. En ook onze trailerhelling ligt voor je klaar, zodat je jouw zeilboot of sloep gemakkelijk in en uit het water sleept.

Onze winterstalling

Ook in de winter is jouw boot bij ons in goede handen. In onze winterstalling hebben wij ruimte voor 250 schepen. Van groot tot klein, ze krijgen allemaal een plekje op de wal in onze haven. Vanaf november tot mei staat jouw boot op het droge, zodat je eventueel onderhoud of schilderwerkzaamheden kunt (laten) uitvoeren. Alle faciliteiten zijn op de jachthaven aanwezig!

Neem vrijblijvend contact op

huur loodsruimte bij jachthaven friesland in akkrum
Last van weer en wind tijdens het klussen?

Huur ruimte in onze verwarmde loods!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren