Passanten ligplaats bij de jachthaven in Akkrum
Voor een dagje, weekendje of weekje!

Passantenhaven Akkrum in het hart van Friesland

U bent hier:

Op onze jachthaven is alle ruimte voor passanten. Onze passantenhaven in Akkrum beschikt over alle faciliteiten en je geniet er van al het watersportverkeer dat langs vaart. Vuurplekken, picknickplaatsen, barbecues en een kinderspeelplaats zijn aanwezig en je loopt zo het gezellige watersportdorp Akkrum in.

Ligplaats voor passanten langs de camping en jachthaven friesland

Faciliteiten passantenhaven Akkrum

Warme douches, schone toiletten en stroomkasten op iedere steiger: de minimale vereisten voor een overnachting in onze passantenhaven Akkrum. Maar we hebben meer! Onze jachthaven biedt je alle ruimte om te relaxen, van een barbecue te genieten of een drankje en een hapje op het gezellige terras van De Koken te nuttigen. En de kinderen hoeven zich dankzij het speeltuintje geen moment te vervelen.

Genieten bij De Koken

Geen zin om zelf eten te koken? Maak optimaal gebruik van jouw vakantiegevoel en zoek een plekje op het terras van De Koken. Bestel een ambachtelijk gebrouwen witbiertje of een koel glas rosé en geniet van alle geluiden en activiteiten op de haven. Bij De Koken komt iedereen samen om terug te kijken op een geslaagde zeildag. O ja, en ze serveren de lekkerste (vaak huisgemaakte) taarten!

Valk huren friesland op sneekermeer bij sneek met schoolreis

Stippel zelf de route uit

Vanuit onze passantenhaven in Akkrum is het een korte trip naar zowel het Sneekermeer als het Pikmeer. Deze twee populaire meren bieden zeilpret voor zowel beginners als geoefende zeilers. Watersportdorp Akkrum vormt de perfecte uitvalsbasis voor een zeiltrip of vaartocht. We informeren je graag over mooie tochten die je vanuit onze passantenhaven kunt maken. Bij de receptie hebben we vaarroutekaarten voor je klaarliggen, die je gratis mag lenen. We hebben ze ook als download voor je klaargezet!

Passanten ligplaats bij de jachthaven in Akkrum

Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum

Passantenhaven met Akkrum op loopafstand

Passantenhaven Akkrum ligt op loopafstand van het gezellige watersportdorp. In Akkrum vind je alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een supermarkt, gezellige kroegjes, verrassende winkeltjes en restaurants voor elke smaak. De centrale ligging aan de snelweg is een grote pré. En met de trein ben je binnen een kwartier in Leeuwarden of Heerenveen. Optimaal bereikbaar en volop gezelligheid! Meer info op akkrum.net en ns.nl.

Bekijk meer

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren