Valk huren friesland op sneekermeer bij sneek met schoolreis
Akkrum als ideale startplek voor uw vaartocht

Vaarroutes in Friesland

U bent hier:

Onze tips voor de mooiste vaarroutes in Friesland vind je hier. Laat je verrassen!

De verschillende vaarroutes in Friesland

Je kunt onze haven uitstekend als start- en eindpunt gebruiken voor alle vaarroutes door Friesland. Akkrum ligt midden in het Friese merengebied. Sneek, Heeg, Langweer, Joure, Grou en Eernewoude, allemaal uitstekend bereikbaar vanuit Akkrum. Laat je verrassen door de mooie tochten die wij uitgestippeld hebben of kom langs voor extra tips.

Vaarroutes in Friesland downloaden

Hieronder vind je een aantal vaarroutes door Friesland die wij zelf heel graag varen, met Akkrum als startpunt. Je kunt ze downloaden en aan boord gebruiken. Maar natuurlijk kunnen wij hier ter plaatse ook tips geven over plekken die je niet mag missen. Daarnaast hebben we altijd een waterkaart gratis te leen. Natuurlijk horen we graag hoe het was en of we de tochten nóg leuker kunnen maken!

Ontdek bootverhuur in Friesland

Vaarroute sloep huren friesland bij sneek en sneekermeer vanuit akkrum

Loop eens binnen voor leuke tips

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren