Vier de zomer!

Seizoensfeest 2020

U bent hier:

"Proost 26 september met ons op de zomer en dans het naseizoen in!"

pinata optreden evenement friesland live muziek

Dans mee!

Jij hebt natúúrlijk het laatste weekend van september vrijgehouden, bent je pre- detox-dieet gestart en hebt tropische danslessen genomen voor ons SEIZOENSFEEST! Ónze voorbereidingen zijn in elk geval al in volle gang zodat 28 september weer een legendarisch mooi feestje gaat worden:-) Houd onze socials en deze site in de gaten voor de laatste updates!

Cocktailbar en buitenkeukens!

Vanaf 19:30 uur ben je welkom op ons terras. Bestel een zomerse cocktail bij onze legendarische cocktailbar en stil je honger met een exotisch gerecht uit de Indische keuken van Mardjantie en de Libanese keuken van Heer van Zuijlen! Ervaar hoe tropisch het op onze haven kan zijn :)

Optredens: General Jabbah en Pinata!

We zijn heel trots op de twee bands die dit jaar komen optreden! General Jabbah gaat zorgen voor zwingende reggae en Pinata krijgt met haar energieke optreden de hele dansvloer vol!

General Jabbah

General Jabbah live op de Zwarte Cross!

Waar en wanneer?

26 September 2020 van 19:30 tot 01:00 uur bij jachthaven Drijfveer & Tusken de Marren en op het haventerras van 'De Koken'. Gratis entree!! Meld je aan via Facebook of email.

Terugblik

Kom alvast in de stemming met de foto's van vorig jaar!

Dans je mee?

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren