Animatie met live gitaarmuziek bij jachthaven en camping
Een breed scala aan

Faciliteiten en vermaak

U bent hier:

Een ontspannen verblijf

Voorzieningen op de camping

Per plaats is een stroompunt aanwezig. Sanitair, wasmachines, droger, vuilcontainers voor afvalscheiding en een stort voor grijs water en chemisch toilet zijn in de directe nabijheid.

  • WiFi: gratis
  • WC en douche: gratis
  • Storten afval, chemisch toilet en vuilwater: gratis
  • Parkeren: gratis
  • Wasmachine: € 4,-
  • Droger: € 2,-
  • Brandblussers
  • Terras

Gratis Wifi!

Overal op het terrein is gratis wifi beschikbaar. Op 5 verschillende plekken staan zenders opgesteld die, binnen de mogelijkheden, zorgen voor een goed bereik.

Parkeren in de buurt van uw tent of caravan

Langs de gehele camping zijn parkeerplaatsen, waardoor u nooit ver van uw tent of caravan hoeft te parkeren. Mocht de bagage toch te zwaar zijn om te tillen dan hebben wij verspreid over het terrein karretjes staan die u kunt gebruiken.

Speeltuin voor jong (en oud)

In onze speeltuin kun je klimmen, schommelen, van de glijbaan gaan, tafeltennissen, zandkastelen bouwen en nog veel meer. De plek waar onze jongste gasten elkaar kunnen ontmoeten!

Meer voor kinderen

spelenden kinderen bij speeltuin camping friesland in akkrum

Animatie in het hoogseizoen

Zin om met andere gasten rond het kampvuur naar livemuziek te luisteren, samen te barbecuen of mee te doen aan een gezellige bingo? In het zomerseizoen wordt er ieder weekend van alles georganiseerd. Kinderen kunnen meedoen aan schatzoeken, zingen, knutselen of balspelen. Plezier voor iedereen!

Varen tijdens uw verblijf?

Zin om mee te genieten van al dat water rondom Akkrum? U kunt bij ons sloepvaren, zeilen, zeilles nemen en kanovaren. Ontdek snel welke boten wij verhuren en welke mooie tochten u kunt varen!

Bootverhuur

Of toch fietsen?

Rondom Akkrum zijn schitterende fietstochten uitgezet. Met de knooppunten kaart fietst u al snel richting Grou en Leeuwarden, of richting het Sneekermeer en Joure. Fietsen zijn in het dorp te huur.

Het dorp Akkrum

Het gezellige centrum van Akkrum is op loopafstand van de camping. Een prachtige wandeling van 10 minuten brengt u naar de hoofdstraat, waar u een breed scala aan winkels en restaurantjes vindt. Vergeet niet te lezen over de bijzondere gebouwen en parken van Coopersburg en Welgelegen! Wandelroute bij de receptie verkrijgbaar.

Terug naar camping overzicht

Evenementen bij jachthaven friesland en camping aan het water
Hou onze jaaragenda in de gaten

Ieder jaar gezellige activiteiten!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren