Zonsopkomst bij jachthaven akkrum ligplaatsen in de zon
Professioneel team

Onderhoud aan jouw boot uitbesteden

U bent hier:

Onderhoud aan jouw boot, want het is een kostbaar bezit. Met secuur en regelmatig onderhoud heb je er een leven lang plezier van. Daarom is het goed om te weten dat je voor alle reparaties en onderhoud bij ons terecht kunt.

Onderhoud jouw boot bij ons in Friesland

Wij hebben de kennis in huis voor zo goed als iedere klus aan jouw boot. En wanneer wij niet over een faciliteit beschikken dan adviseren wij graag een bedrijf uit ons grote netwerk. Jouw boot is bij ons in veilige handen.

Vraag offerte aan

onderhoud van zeilboot beneteau oceanis 31 in akkrum Sloep krijgt boot onderhoud in de loods in akkrum

Kleine reparaties en groot onderhoud

Op het water en in de haven kan er van alles met jouw boot gebeuren: van een kleine aanvaring tot een scheur in het zeil. Elektronische apparatuur aan boord die er zomaar mee ophoudt en een buitenboordmotor die de geest geeft. Vervelend, want je brengt het liefst zo veel mogelijk tijd op het water door. Laat het ons daarom zo snel mogelijk weten als er onderhoud of reparaties uitgevoerd moeten worden. Je ontvangt dan een offerte op maat; helder en overzichtelijk.

Onderhoud: de mogelijkheden op een rijtje

Loop gerust eens langs bij de receptie voor advies of een offerte. Kleine reparaties voeren we snel voor je uit, zodat jouw vakantie in Friesland gewoon doorgaat. We doen je graag een voorstel op maat. Een greep uit de reparaties en onderhoudswerkzaamheden die wij ter plekke voor je (laten) uitvoeren:

  • Het aanbrengen van antifouling om aangroei te voorkomen
  • Schilderklussen, van onderhoud tot een compleet nieuwe kleur
  • Professioneel en compleet polijsten
  • Polyesterreparaties
  • Motoronderhoud en reparaties aan het elektrisch boordsysteem
  • Complete inbouw van boegschroef en/of scheepsapparatuur
  • Het tuigen van zeilboten 
  • Herstel van zeilen en tuigage
  • Winterstalling

Overdekte doe-het-zelf-loods

Zelf onderhoud aan jouw boot uitvoeren? En wil je tijdens het klussen niet afhankelijk zijn van regen, wind of lage temperaturen? Reserveer dan een plekje in onze doe-het-zelf-loods. Ideaal voor bijvoorbeeld groot onderhoud in de winter of schilderklussen en regulier onderhoud voor de start van het watersportseizoen in Friesland. Zo gaat jouw boot in het voorjaar weer in perfecte staat het water in.

Onze winterstalling

Ook in de winter is jouw boot bij ons in goede handen. In onze winterstalling hebben wij ruimte voor 250 schepen. Van groot tot klein, ze krijgen allemaal een plekje op de wal in onze haven. We maken de boot graag winterklaar voor je en dekken deze met zeilen goed af. Vanaf november tot mei staat jouw boot in Friesland op het droge, zodat je eventueel onderhoud of schilderwerkzaamheden kunt (laten) uitvoeren.

Botenlift en mastenkraan

Op jachthaven Drijfveer&Tusken de Marren beschikken we over een eigen kraan, waarmee we schepen uit het water kunnen takelen. Voor grotere schepen is er een trailerhelling en een trailer, die jouw boot veilig en snel op het droge zet voor onderhoud of stalling. En heb je zelf niet de mogelijkheid om de mast van jouw zeilboot te strijken of te plaatsen? Dat doen we graag voor je, professioneel en veilig. Dankzij onze mastenkraan kunnen we masten tot een hoogte van max. 14 meter takelen.

Terug naar overzicht jachthaven

Sloep krijgt boot onderhoud in de loods in akkrum
Geen tijd om zelf te klussen?

Laat het onderhoud van jouw boot aan professionals over!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren