Ligplaats huren in Friesland bij jachthaven in Akkrum
Voor zeilboot, motorboot of sloep

Ligplaats in Friesland en thuishaven voor jouw boot!

U bent hier:

Ligplaats in Friesland gezocht voor zeilboot, motorboot of sloep? Zoek niet verder! Maak van onze centraal gelegen jachthaven in Akkrum jouw thuishaven. We hebben vaste en tijdelijke ligplaatsen beschikbaar en op de sfeervolle haven vind je alle faciliteiten die je nodig hebt!

Sloep ligt voor restaurant friesland met uitzicht op de jachthaven

Een ligplaats plus alle faciliteiten

Een ligplaats in Friesland vinden is niet moeilijk. Van die ligplaats een thuishaven maken, is een uitdaging die wij graag samen met je aan gaan. Onze ligplaatsen hebben een lengte van 6 tot 12 meter. Voor jouw skûtsje of tjalk zijn uiteraard langere plekken beschikbaar. Iedere steiger is voorzien van stroomkasten, watertappunten en veiligheidsvoorzieningen, maar onze haven biedt zóveel meer!

Jachthaven friesland met mooie ligplaats huren in akkrum bij drijfveer tusken de marren

Vaste ligplaats in Friesland

Een vaste ligplaats huur je voor het hele zomerseizoen. Dat betekent dat je van 1 april tot 1 november onze gast bent en over een vast plekje voor jouw zeilboot, sloep of motorboot beschikt. En wil je jouw boot gedurende de wintermaanden in het water laten liggen? Dat kan! Jouw bezit is bij ons in veilige handen en in combinatie met een seizoensplaats is het nog gratis ook!

De passantenoever voor passanten ligplaats bij jachthaven tusken de marren in akkrum friesland

Tijdelijke ligplaats voor passanten

Ben je op doorreis in Friesland of heb je gewoon zin in een weekendje Akkrum? We bieden niet alleen vaste ligplaatsen aan; voor een nachtje, weekendje of zomervakantie ben je ook van harte welkom. In Akkrum en omgeving is genoeg te beleven en het Sneekermeer ligt vlakbij. Kom gewoon langs of reserveer nu alvast een plekje.

Voordelen voor vaste gasten!

Huur je een vaste ligplaats bij ons? Dan geniet je niet alleen van de gezelligheid op de haven en onze centrale ligging in Friesland, maar je profiteert ook van andere voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op bij ons bestelde elektronica. Verder organiseren wij jaarlijks gezellige evenementen voor bezoekers met een vaste ligplaats, waarvoor je van harte bent uitgenodigd. En als klap op de vuurpijl ontvang je de unieke Drijfveer & Tusken de Marren havenvlag!

Valk huren friesland op sneekermeer bij sneek met schoolreis

Gratis vaarroutekaarten

Wist dat je vanuit jouw ligplaats binnen een half uur zowel op het Sneekermeer als op het Pikmeer bent? De twee grootste meren van Friesland bieden zeilpret voor zowel beginners als geoefende zeilers. Watersportdorp Akkrum vormt de perfecte uitvalsbasis voor een zeiltrip of vaartocht. We informeren je graag over mooie tochten die je vanaf jouw ligplaats in onze jachthaven kunt maken. Bij de receptie hebben we vaarroutekaarten voor je klaarliggen, die je gratis mag lenen. We hebben ze ook als download voor je klaargezet!

Bezienswaardigheid friesland is coopersburg in akkrum

Wat je moet weten over Akkrum

Reserveer je een ligplaats in Friesland dan kun je niet om Akkrum heen; een echt watersportdorp met voldoende vertier. De centrale ligging aan de snelweg is een grote pré. En met de trein ben je binnen een kwartier in Leeuwarden of Heerenveen, waar vandaan Zwolle nog maar een half uurtje reizen is. In Akkrum vind je alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals een supermarkt, gezellige kroegjes, verrassende winkeltjes en restaurants voor elke smaak.

jachthaven friesland met bootverhuur en camping zonsondergang in akkrum

Voorwaarden en kleine lettertjes

Wij zijn een door de Hiswa erkende jachthaven met een blauwe vlag keurmerk. Dat betekent dat op al onze producten en diensten de door de Hiswa opgestelde regels en voorwaarden van toepassing zijn. Dat biedt jouw als gast met een ligplaats én onszelf zekerheid en vertrouwen. Download hieronder de regels en voorwaarden om ze in alle rust even door te lezen of loop gewoon even langs bij de receptie. We vertellen je er graag meer over en het is bovendien een stuk gezelliger!

Bekijk meer

Download regels en voorwaarden

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren