Genieten!

Haventerras De Koken

U bent hier:

"De plek op de haven om onder het genot van allerlei lekkers te genieten van water, bootjes en de mooiste zonsondergangen" 

Terras is open!

Je bent weer welkom op ons terras! In juni en september elke vrijdag t/m zondag van 8:30-21:30. In juli en augustus dagelijks van 8:30-21:30.

Haventerras De Koken

Ga zitten, hangen of liggen. Kruip weg in de loungebanken met een kop koffie en je lievelingsboek of neem de koffie en gebak juist lekker mee. Ga met een uitsmijter je kater te lijf of slaap uit en begin je dag met een strandgaper. Versla je moeder met Yahtzee onder het genot van poffertjes, wentel je in de zon of schuil voor de regen. Wij vinden (bijna) alles goed! Ons doel is om je te laten genieten en zo een kleine bijdrage aan je vakantie(gevoel) te geven!

sfeer impressie van restaurant de Koken
Gastvrijheid in het Friese waterland

"Rustpunt op de haven, heerlijk!"

Hier hangt het fruit wat gebruikt word voor een overheerlijke, verse smoothies.

Eten en drinken

Ons zonnige terras aan het water heeft uitzicht op bootjes die in en uit de haven varen. Er is dus altijd wat te zien! 's Ochtends zie je de haven rondom je ontwaken, 's avonds geniet je met een drankje van de ondergaande zon. We werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten. Lees snel wat je kunt bestellen. Sûns!!

groep aan het eten in het restaurant van de Koken.

Arrangementen

We bieden verschillende vaararrangementen aan in combinatie met onze bootverhuur. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een culinair sloeparrangement of een kookworkshop. Ook zijn er mogelijkheden voor een besloten feest, een teamuitje of een high tea. Wij denken graag mee!

Arrangement en evenement in Akkrum met cocktails en livemuziek

Evenementen

We hebben regelmatig een culinaire rendez-vous met de heer van Zuylen en organiseren jaarlijks o.a. hemelse brunch, gamba fiësta, hamburger avond en natuurlijk ons mooie seizoensfeest. Houd onze krijtborden of facebook in de gaten om niks te missen.

Kruidentuin bij restaurant aan het water in friesland munt en thijm

Ook kookworkshops mogelijk!

Wie zijn wij?

Wat vinden we belangrijk? En wat mag je van ons verwachten? Ontdek meer over onze jachthaven, bootverhuur en camping midden in Friesland. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te maken in Akkrum. Ontdek de gemoedelijke watersportsfeer in onze haven! Oant gau!

Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen.
© 2015 De Drijfveer - Tusken de Marren